Referenser / bildgalleri

Tidigare utförda projekt
bygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-iconbygg-renovering-icon

VÅRA POPULÄRA BYGG- OCH RENOVERINGSTJÄNSTER

Komplett Byggnadsentreprenör i Stockholm. Vi renoverar och bygger nytt i lägenheter, hus, fastigheter i hela Stor-Stockholm.
Avetis Bygg erbjuder även interiörlösningar. Våra experter hjälper dig med skräddarsydda lösningar där varje detalj räknas. Vi är säkra på att vi kan ge dig en bekväm och estetiskt tilltalande inomhusmiljö. Varje projekt har sina unika krav och därför är vårt team beredda att ha ett nära samarbete med dig, för att bygga eller renovera din fastighet enligt just dina önskemål.
Vi tar även mindre projekt som exempelvis:
Vill du ha ett anbud? Vi lägger anbud, deltar i projekttävlingar, skapar offerter och följer alla de krav som ställs av den upphandlande organisationen.
Varför välja oss?

Många års erfarenhet

Låga priser

Service med kvalitet

100% Nöjd-Kund-Garanti

Vi är inte rädda att ta oss an svåra designprojekt; det är vardag för oss.
Vårt expertteam har lång erfarenhet av branschen
I vårt företag jobbar enbart experter inom området
Vi är stolta över våra högt kvalificerade hantverkare som kan garantera resultat av god kvalitet.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Kundrecensioner

När jag renoverade min stuga via detta företag la jag märke till ett par saker som utmärkte sig. Anbudet var tydligt och professionellt sammanställt och leveransen av byggmaterial samt själva arbetet utfördes av företagets egna kvalificerade hantverkare. Det var tydligt; här jobbar enbart kompetenta och erfarna experter.

Anna

Är du inte ny kund? Skriv ditt omdöme och tipsa andra kunder.

Jag fick rekommendationen av mina bekanta eftersom jag behövde renovera min fyrarumslägenhet. Jag var mycket imponerad över byggteamets effektivitet och kundvänlighet. Jag fick all information jag behövde, de svarade på alla mina frågor, de mätte allt som behövdes och jag fick allt på papper. Från påskrivandet av avtalet och genom hela arbetsprocessen var det aldrig några konstigheter, allt gjordes som det skulle.
Anders